tisdag 19 maj 2009

Tjoho!
Var tvungen att gå upp halv 7 imorse.. Hade bokat tid på vårdcentralen för att kolla leverfläckar, 1 som ska bort men det blir först efter förlossningen.
Kikade lite på bauhaus innan jag åkte hemåt. Hittade en massa prylar. Men snål som man är prioriterade jag det som jag tyckte var vikigast. Gardiner till v-rummet, har ju handtag till dörrarna men inga sånna där grejjer som sitter runt låset va de nu heter... så sånna köpte jag iaf. O en sån där grej som man slår ner i jorden och sätter torkvindan i, så jag kan hänga ut tvätten soliga sommardagar. =)
Inhandlade lite fika oxå till kvällen. Avslutning på innebandyn ikväll och då vill barnen gärna ha fika. =) Ska spela lite brännboll.
Imorgon ska jag o pappa åka runt o kika på systemkamera och videokamera.
Han sitter ju ändå bara hemma o e sjukskriven och jag sitter hemma (klättrar på väggarna) och gör ingenting så då får vi komma ut lite båda två.
Vill gärna ha en bra kamera när pyret kommer så man kan få fina bilder.
Sitter nu o kollar på videofilm från när jag o syrran var små så en videokamera måste oxå inhandlas till pyret. Jättekul och kolla på nu när man blivit stor. Bara o se hur alla släktingar såg ut för 23 år sen. =)
Nu sitter syrran på pottan i v-rummet och kissar inför moster och kusiner. =)
Tänkte jag skulle vila lite. Läkarn tyckte jag hade hög puls.. Får se hur länge jag klarar av att ligga i soffan..
Chip o haj

2 kommentarer:

Pernilla sa...

Okej, jo jag vet hur det är hade också väldigt mycket foglossning för några veckor sen, men dem har börjat gå över till värkar och sammandragningar nu vilket som är jobbigare..
Men gud så skönt att du inte har mått så illa osv, jag mådde illa kanske lite smått innan jag fick reda på att jag var gravid det var därför jag kollade mig..
Men sen så har jag mått jätte bra, allmänt trött men det tillhör..
Ja "D" är min sambo jaså? haha rätt ovanligt att där finns någon till som har pojkvän som är också intresserad utav jakt osv. :D
Kram

Syster sa...

Är det leverfläcken på det spännande stället som skall bort? ;)

Puss på dig sockergrynet