tisdag 26 maj 2009

Idag stod det Eskilstuna Zoo på schemat.
Uppe och hoppade 06.30 i morse. Gjorde mig iordning, packade väskan, hämtade upp Mathilda på vägen till skolan för att där möta upp alla hennes klasskompisar.
08.00 avgick bussen. 2 timmar senare parkerade vi utanför parken.
Började med lite fika innan vi knatade runt och tittade på alla djur.
Vita tigrar, apor, flamingos, flodhästar.


Hann med en glasspaus innan vi gick mot Fantomengrottan. Till vår besvikelse var han inte hemma. Åt våran matsäck och satt o mös i solen. För att hinna köpa souvernirer innan bussen skulle gå 14.00 packade vi ihop oss kvart över ett och begav oss mot utgången. Det var mest gosedjur som inhandlades. Jag köpte en grej till min Fantomenälskande chef. =)

Bussresan hem gick bra. Jag och Mathilda hängde gubbe och spelade kort. Mådde lite illa till och från. Pyret gillade nog inte att åka buss.

Helt slut när jag kom hem. Känns i hela kroppen att man varit ute och rört på sig + att man gått upp tidigt och inte sovit lika många timmar som vanligt.

Skulle vilja gå och lägga mig nu, känns konstigt att gå och lägga sig när det är så ljust ute. Känns ju inte som kväll. Men men pass på och njut, om några dagar så vänder det ju...

Puss o Kram Tack föridag!

1 kommentar:

Pernilla sa...

Ja jag tycker också att det hade varit coolt, jaha har man 3 månader på att bestämma sig.. Det visste jag inte, men får prata med min sambo och se vad han också tycker! :)
Har ni några namn som ni har funderar på? Både pojk-flick? Kram