torsdag 28 maj 2009

aaa nu vill jag att pyret ska komma eller snart iaf.
Mådde illa och hade ont i magen igår när jag gick o la mig. Även inatt när jag vaknade.
Inte kännt av någonting idag iaf. Men benen har värkt hela dan, känns som träningsverk.. Fötterna ömmar och händerna går inte att stänga ordetligt utan att det gör lite ont. Har lyckats samla på mig lite vätska.. När jag träffade Kattis idag tyckte hon att jag såg lite runt ut i ansiktet.. Tror det är något fel på hennes glasögon. =)
(nu visar dom det fina helgvädret på tvn)
Pyret har varit i full fart nästan hela dagen. Tycker nog att det rör sig mer o mer nu. Måste ju vara rikigt trångt därinne. Men det är myysigt!
Gick upp vid 9 idag, åt frulle och gjorde mig iordning för att åka till haninge. Mötte upp chifen på vägen och gav presenten som jag köpte på eskilstuna zoo. En fantomen t-shirt fick han. Han blev så glad =)
Åkte sen till lindex för att prova amningsbh igen. Vilken storlek ska jag ha? Hur mycket växer brösten? I värsta fall får man väl byta..
Köpte även minneskort till kameran. Så imorgon ska jag ut och lära mig kameran.
Handlade mat på ica maxi oxå. Kom därifrån 1100kr fattigare. Men nu har ju iaf mat några dagar. =) Kikade in på verkstan och sa hej till pappa o Kia innan jag åkte hem.
Åkte upp till Maggan o surra lite, även Fia var där. Ska söka bidrag till ungdomsgården här ute på ön som jag och fia ska vara fritidsledare för. Har ju lagt ner innebandyn nu och tänkte prova något nytt. Hoppas kunna få barnen att komma upp till ungdomsgården och tycka det är kul att vara där. Så vi har ju lite planer, dock behövs det ju allti pengar.. Men det ska nog gå bra.
Marcus är o jobbar.. ute i regnet, stackarn.
Men så fint väder det ska bli i helgen.
Hela söndagen är ju för marcus vikt åt branvärnet då det har övning.
Hoppas iaf att vi kan få en kväll ihop. Har ju inte varit tillsammans så mycket senaste tiden. Och att vi kanske kan få lite tid till att fixa på tomten. Tycker det är rätt tråkigt att vara ute och fixa själv + att jag just nu är lite för klen att gräva, lyfta och bära.
Hur blir din helg?
Puss o Kram

3 kommentarer:

Hannele - Gravid&Lycklig sa...

Svar:
Hehe nej det är det icke ^^
Det är inte långt kvar för er heller ^^

Kraam
H

Pernilla sa...

Ja precis, det är så tråkigt.. Men sen när dem kommer hem igen så vill man inte släppa dem, som nu kom Daniel hem tidigare och jag bara är du redan hemma? Haha för man är van vid att han är hemma vid 21-21.30 :) Hur mår du annars? Kram

Susanne Söderström (Svägerskan) sa...

Hej Frida.
Kul att läsa om din vardag och din väntan och längtan. Ja nu är det inte långt kvar.
Jag säger grattis redan nu för att föda barn är bland det häftigaste man kan uppleva.
Ha det gott, Tänker på er Kram Susanne