lördag 9 maj 2009

Måste ju visa hur duktig jag var på att laga mat häromdagen.
Kanske syns att jag gillar äggsåsen. =)
Eftersom vi fick hem våran nylagade bil i torsdags tänkte jag lämna tillbaka pappas bil igår.
Åkte först förbi haninge. Provade amningsbhar och lite kläder. Köpte papper så jag kan pyssla ihop lite inbjudninskort och så blev det en platta öl till Marcus.
Svängde förbi tyggrottan och köpte lite tyger, tänkte sy gardiner någon dag.
Sen blev det ikea, man får passa på när man ändå är i närheten.
Köpte spjälsängsskydd, lite mera tyg, ljus och en tekanna till mormor.
Åkte ju förbi farmor o farfar oxå med en blomma. Inte så ofta man ses nu förtiden, så det var kul!
Hann prata en stund med mamma o pappa innan marcus kom och hämtade mig.
Tog en hamburgetallrik på sjökrogen när vi kom ut till ön. När vi kom hem gjorde vi oss iordning för att åka ut på sjön och lägga nät. Hämtade upp Matte & Jenni på vägen ut.
Helt galet. Kallt och blåsigt och inte alls något mysigt båtväder..
O jag med min lilla blåsa (som numera är ännu mindre) behövde ju så klart kissa. Skönt att det inte bara var jag. Marcus och Jenni kämpade med att hålla i båten.

La oss på soffan när vi kom hem. Tittade på film och lyssnade på regnet som öste ner utanför.
Vaknade vid 2 tiden och förflyttade oss till sovrummet. Fingrarna var som korvar när jag vaknade, trodde först att jag inte skulle få av mig ringarna, men med lite tvål så..
Har rätt så ont i fingrar o fötter på morgon o kväll. Vätskan samlas ju gärna på sånna ställen då. Och foglossningarna håller i sig.. Men mindre ont i bland och ibland galet ont. Jobbigt och sätta och resa sig. Känner sig lite tjock.. Men ändå väldigt liten jämfört med många andra höggravida.
Uppe vid 8 imorse. Föreningen hade städdag så Marcus gick iväg för att hjälpa till. Jag la mig på soffan och tog en powernap innan jag åkte till mormor och morfar med tekannan jag köpte.
Kul att dom blev så glada.
Åkte ut på sjön med M & J på eftermiddagen. Tog upp de tomma näten och ryckte lite strömming. 32 st.. M & J ville inte ha så vi får en liten lätt lunch imoron jag o Marcus.
Började med middan när vi kom hem. Jag gjorde marinad till kycklingen och satte in klyftpotatisen i ugnen samtidigt som jag sävngde ihop en coleslaw. =) Marcus grillade kycklingen efter att han ränsat firren.
Han var riktigt nöjd med min matlagning idag! Kul! Kul att jag oxå kan ibland.
Nu blir det lite muffins med colasåsgrädde. hopps det är nån bra film efter robinsson..
Ha en bra kväll!
Puss & Kram1 kommentar:

Systeryster sa...

Storasyster blir alldeles tårögd av att få se din fina mage älskade syster! Längtar efter att få se vem som finns därinuti! Hoppas det är en liten Idun så hon kan ha våra gamla prylar!

Älskar dig!