söndag 10 juni 2012

Jobbhelg


Helgen har verkligen gått i arbetets tecken.
Efter att ha varit i haninge i stort sett hela fredagen tillsammans med barnen och barnens faster och farbror mötte vi upp min mamma som tog Hugo med sig hem. Så där har han varit hela helgen och haft det bra. Full uppmärksamhet av både mormor och morfar. Fått varit uppe sent och säkert ätit massa godis. Kan det bli bättre?

Då man har hus är man aldrig arbetslös. 
Även om det viktigaste bitarna på vårt hus är färdigt har vi mycket kvar att göra. Under resans väg kommer vi på nya idéer och hittar på nya saker att göra.
Då man har två barn som kräver full uppmärksamhet eller gärna vill vara med och hjälpa till går det inte alltid så fort.


  Då vi tänkt bo här resten av våra liv har vi egentligen inte så brotom. Vi har satt upp delmål. Vi har klart för oss vad vi vill ha gjort innan vintern och lagt oss lite i underkant så vi vet att vi verkligen hinner klart. Det kommer alltid massa saker emellan och nu när det snart är sommar och semester finns det annat man vill göra än och stå hemma och jobba. Självklart är det även en pengafråga. Pengarna växer inte på våra träd även om vi skulle vilja.
 
 

 Så hur som helst var det toppen även för oss att Hugo fick vara hos mormor och morfar.
Skönt även för mig att få vila öronen.


 M har pysslat på med muren utanför förrådet. 
Jag har fått ut tomaterna och även basilika och en hel drös med myntaplantor från mamma. Några jordgubbsplantor fick även komma ner i jorden och jag har börjat gräva för en liten 'ö' på gräset.
Inga kommentarer: