lördag 2 juli 2011

Idag är det min pappas födelsedag. En stor dag eftersom det är jämt han fyller!

Jättestort GRATTIS från oss alla!!

Minns när jag var yngre, mellan 7 och 10 år kanske. Till midsommar åkte vi alltid ut till vårat sommarställe på Muskö som vi då delade med farmor, farfar, pappas bror och hans familj.

Mamma, pappa, syrran och brorsan brukade alltid åka hem när helgen var över, jag stannade med farmor och farfar till den andra juli då vi skulle hem och fira pappa.

Det sista farmor gjorde innan vi åkte var att klippa ner några rosor från häcken som växte som en vägg vid altanen. Pappa fick alltid rosor på sin födelsedag av farmor.

På vägen hem brukade vi stanna och köpa present. En gång stannade vi till på det som då hette OBS och köpte en skottkärra, minns även att farmor och farfar köpte min första skolväska där en gång när vi var på väg hem från landet.

Väl hemma var det dukat för kalas och oftast hade mamma städat mitt rum när jag kom hem. Gillade känslan av att komma hem till ett rent rum. Kanske därför jag nuförtiden alltid städar innan jag åker hemifrån.

Det kommer bli storkalas idag och du kommer säkert få fina presenter och blommor men skickar även en liten bukett härifrån.
Älskar dig Pappa!! YYY

4 kommentarer:

Anonym sa...

Älskade barn! Du ger mig kärlekstårar i ögonen! Så fint och väl beskrivit! Tack för en jättefin helg! Älskar er alla såååå mycket. Puss puss! Mormor och Morfar

Anonym sa...

Älskade Frida/Från Mamma och Pappa!

Anonym sa...

Det här var det finaste kalaset! Vilken uppvaktning och vilka fina presenter och vilket otroligt fint väder. Tack än en gång.Älskar er alla! Puss o kram! Pappa

Frida sa...

Tack för att ni finns! Älskar er!! Puss