måndag 17 september 2012

Förvaring

Så var veckan igång igen!
Som så många andra måndagar har vi idag varit på öppna förskolan tillsammans med föräldragruppen.
Först lite sångstund som följs av fika och lek är precis vad vi behöver.

Här är mitt senaste fynd då vi var inne på en av de lokala secondhand butikerna i stan. Det var inte kärlek vid första ögonkastet med jag gillar den mer och mer.
Tanken var att jag skulle måla om den. Men jag tror jag gillar den som den är!


Har fixat och donat i de lilla skrymslet under trappen under eftermiddagen och kvällen. Gått igenom alla barnkläder som är förvarade där och sorterat upp ordentligt i storleksordning. 

Tidigare har vi inte kunnat använda vår vind till förvaring då det ligger lös isolering där uppe, vilket har sina fördelar. Man samlar inte på sig en massa saker. Men konstigt nog så blir det mer och mer saker här hemma ändå. Mestadels barnkläder och barnsaker.
Då M varit uppe på vinden och lagt golvspån kan vi nu utnyttja vår vind till förvaring. Av bland annat barnkläder + allt som hör till såsom babysitter, babygym mm. Julkartongerna kan skickas upp likaså mina kartonger med gamla skolböcker och sån som man bara inte kan slänga.


Blir troligtvis en tripp till Ikea i veckan för att inhandla några plastbackar. Perfekt att förvara saker i, speciellt då det är genomskinliga och man lätt ser vad som finns i.

Får jag det lite mer luftigt under trappen sen när jag är klar!


1 kommentar:

Anonym sa...

Fulsöt skulle jag vilja säga....Just nu är ugglor så inne....måste komma igång med mina innan marknaden hittar på nåt nytt....
Kram kram till mina godingar <3
Mormor Elvan.