tisdag 20 december 2011

Hugo, som igår blev 2½ år. Han blev verkligen storebror direkt när lillasyster kom hem från bb och han fixar rollen galant. Han vill vara med nästan hela tiden. Han kommer fram till henne för att klappa, krama och pussa. Han hjälper till att byta blöja och tvättar henne när hon sitter i badbaljan. Det är kärlek hela tiden! Han har fått bättre tålamod och kan leka för sig själv mycket bättre. Även talet går framåt. Vet inte riktigt hur många ord han kan men det är en hel del. Riktigt rent är det inte heller så ibland är det svårt att förstå. Han kan nu även sätta ihop ord till meningar.

När han leker är det mest med bilar, traktorer eller tågbanan. Men även mina gamla dockor och dockvagn blir använd ibland. Han har full koll på saker som är likadana och spelar gärna lottospel eller memory. Musik är oxå intressant. När vi åker i bilen ska vi bara lyssna på hans barnskivor och här hemma vill han gärna dansa till musiken. Han showar gärna och då spelar han både synth (stavning?) gitarr och sjunger i mickrofonen.

Städa är också kul, vilket jag mer än gärna uppmuntar. Han vill gärna dammsuga golvet och när jag kommer med trasan och ska torka bordet blir han arg om jag inte låter honom göra det istället. Diska är tydligen också grymt roligt.
Älskar dig Hugo så otroligt mycket. Underbart att få vara med dig och se dig växa och utvecklas. Som häromdagen då jag låg och halvsov på soffan och du kommer upp och lägger dig brevid mig och vill att jag ska hålla om. Det värmer i hjärtat!

Älskar dig sötnos!

1 kommentar:

Faster sa...

Fasters stora kille! Är så glad att jag också får vara med i utvecklingen :-)
Massor med pussar!