tisdag 20 september 2011

Vi var i helgen uppbjudna till Hugos farmor och farfars fritidshus uppe i roslagen på den årliga höstfesten. Många som var med och gjorde en lyckad dag. Vi åt gott, sjöng och hade mysigt. Och väldans tur med vädret. Hugo somnade gott vid 20.30 efter att ha busat och lekt hela dagen med allihopa. Jag och M var oxå ganska trött och gjorde ganksa så snart Hugo sällskap i gäststugan.

Innan vi åkte hem på söndagen tog M och H en sväng i svampskogen med faster,farbror och farfar. Nästan en full kasse kom med hem.


Eftersom vi ändå skulle åka långväga i lördags åkte vi redan i fredags och gjorde ett stopp hos min mamma och pappa (påvägen upp till roslagen). Tog oss tid och passade på att gå på bio jag och M. Inte en dag försent. Mamma och pappa ställde såklart upp och tog hand om Hugo.

Var nog andra gången som vi gjorde någonting tillsammans sen Hugo föddes. Vi är ju ändå ganska bra på att göra saker, med då var och en för sig. Vi har sovit utan Hugo men aldrig samtidigt. Kanske blir första gången då vi är iväg på BB.

Mysigt iaf att få vara bara vi 2 för en liten stund. När vi snart blir fyra är det kanske inte lika lätt?!

Inga kommentarer: