fredag 26 augusti 2011

Väldigt lättlagat!




Tomat och korvgryta.
10st smala korvar. 1 gul lök. 2 gula paprikor. 1 röd paprika. 1 tomat. 400g tomatkross. 1dl vatten. 1 köttbuljongtärning. 1 tsk timjan. 2 msk tomatpuré. Salt. Peppar. 1 dl crème fraiche.

Servera med t.ex. fusillipasta, 1 broccolihuvud och dijon senap.

Koka pastan enligt instruktionerna på paketet.
Skär korven i slantar och stek i lite olja några minuter. Skiva lök och paprikor i stora bitar och fräs mjuka i olja ca 5 min.
Lägg över korv, lök och paprika i en gryta och blanda i tomaten skuren i bitar, krossade tomater, vatten, timjan, tomatpuré, köttbuljong, salt och peppar. Låt allt puttra i ca 15 min. Smaka av med crème fraiche och ev. mer kryddor.


1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken mästerkock! Mums.