onsdag 8 juni 2011

Här hemma jobbas det för fullt. Är det inte det ena så är de det andra. Vi har hur många projekt som helst och det är svårt att ta en sak i taget.

M började ju bygga förråd/gäststuga/vedskjul i höstas som ännu inte är klart. Insidorna är färdiga. Veden är på plats, förrådet fullt och gästrummet går att sova i. Det är utsidan som halkat lite efter eftersom vi inte haft material.

Samtidigt hålls det på på fasaden. Huset var inte tilläggsisolerat på alla sidor när vi köpte så det är sista sidan vi håller på med nu. Väntar bara på att få beställa hem panelen.
Så kom vi ju på att Hugo önskar sig en lekställning i 2 års present som släkt och vänner varit med på. Vi vill ju då gärna att den ska stå klar när kalset är så barnen kan få leka och alla kan få se vad det är de köpt.Idag kom det både ett lass med sand och en grävmaskin. Så just nu håller M på för fullt och gräver.


Passar ju på att göra alla andra grävningsjobb när vi ändå har maskinen här.

Det ska ju komma upp ett växthus till nästa år. Stödmuren och vindskyddet vid altanen måste grävas upp och göras om + att det ska bli en mur utanför förrådshuset.

Blir nog en sen kväll för M.

Inga kommentarer: