onsdag 30 mars 2011

Usch usch usch... Ska inte gnälla, men... Jag föder fasiken hellre barn än mår så här!

Har iaf tur som har både en underbar mamma och svärmor. Då jag nästan tappat rösten kunde jag själv inte ringa till vårdcentralen. Mamma gjorde först ett försök hos vårdcentralen vi tillhör. Många läkare sjuka så det var ingen idé att boka tid. De tyckte jag skulle ta några ipren och alvedon och gå o lägga mig..

Svärmor fick då ringa närakuten där jag fick en tid. Snälla M fick ta lunchrasten till och skjutsa mig.

Läkarna idag är ju verkligen fantastiska som enbart genom att titta på en och lyssna på lungorna kan se att man har bihålsinflamation. Eller som i Hugos fall att man utan att ens peta på honom kan dra slutsatsen att han typ har öroninflamation eller något eftersom han sover brevid sin pappa som då hade öroninflamation...Att man inte tar prover (jag tror inte riktigt på läkare)

Men idag orkade jag inte sätta emot och be om ett halsprov. Penicillin som penicillin. Fick ju samma som M fick då han hade öroninflamation så de biter väl på nästan allt.Snälla svärmor skjutsade hem mig när hon kom hem från jobbet, även svärfar åkte med. M bjöd på middag och de fick busa lite med sitt barnbarn.


Köpte med mig lite hostmedicin från apoteket så jag hoppas kunna få sova några timmar inatt.


Ha en bra kväll!

Puss

1 kommentar:

Therese sa...

Skickar en stor krya på kram, att vara sjuk är aldrig skoj :-/ Se till att ha det så bra det trots allt går medan du kryar på dig <3