torsdag 27 januari 2011

Fiskpanna med Svamp och Oliver

Du behöver:
600g kolja, hoki el sejfilé
1 tsk salt
1 krm kajenepeppar
2 msk smör el margarin
1 citron
1 vitlöksklyfta
200g svamp
2 tomater
1 kruka oregano
20 svarta oliver. (Jag hoppade över oliverna)


Sätt ugnen på 150 grader. Vik fiskfileérna dubbla om det är tunna. Lägg dem i en ugnssäker form. Strö över salt och peppar. Klicka över matfett. Riv skalet av citronen och pressa ur saften. Skala och hacka vitlöken. Skiva svamp och tomater. Hacka oreganon. Blanda citronskal, vitlök och oregano. Fördela blandningen över fisken. Lägg på svampen och tomaterna. Häll citronsaften vid sidan om fisken. Sätt formen mitt i ugnen ca 20 min.
Strö över oliver.
Servera med kokt avorioris och bröd. (jag hade vanligt ris)

Inga kommentarer: