tisdag 2 november 2010

Oj vad tiden springer iväg.
Det har blivit november och även vintertid. Det är mörkt när jag går upp och mörkret hinner falla innan man slutat jobbet. De enda mysiga med denna årstid är när man får sitta hemma i soffan framför kaminen och tända lite värmeljus.

Bjöd ut min tjejkompis Kattis i lördags. Började med bio på söder, såg filmen ' tusen gånger starkare ' Helt ok rulle. Efter filmen traskade vi till gamla stan där vi åt god middag och drack ett glas vin. Stannade till på en pub och tog ett glas innan vi tog tåget hem igen. Underbar kväll!

Söndagen ägnade vi åt shopping på Ikea.
Vi var visst inte de enda som tänk besöka varuhuset denna dag. Löningshelg och allt!
Hyfsat bra gick det, jag var alldeles matt när vi kom därifrån med en fullastad vagn, det var inte för shoppingen utan för Hugo. Han ville absolut inte sitta i sin vagn! Hugo är en sån kille som sätter sig på golvet och grinar när vi inte gör som han vill. Hur ändrar man på detta beteende?

Innan vi åkte till Ikea gjorde vi ett stopp hos mamma och pappa. Syrran och hennes familj var även där så vi fick umgås lite allihopa!

Dags att plocka iordning lite här hemma. Jobbar kväll den här veckan och Marcus jobbar på förrådet här utanför så man kommer lite efter här inne.

Ha en bra kväll!
Puss o kram

Inga kommentarer: