söndag 18 juli 2010

Tjolahopp!
Haft en toppenvecka med kanonfint väder. Jag och Hugo har varit en massa på badplatsen. Hugo blir bättre och bättre på att bada, nu vill han gå i själv. Fast helst sitter han på stranden och leker med hink och spade.

Ifredags kom Hugos faster och farbror ut på eftermiddagen. Vi packade och åkte ut med båten först till rånö och badade och sen till utö för att äta middag och fira att semester börjar för Marcus, själv är jag ju mammaledig fortfarande. Blev en kanonkväll. Även ett gäng kompisar från muskö kom ut och gjorde oss sällskap. Runt 11 tiden styrde vi båten hem igen.
När vi precis kommit över mysingen hände de som inte får hända, båten lägger av!! Vi ringer efter hjälp och blir hembogserade. Halv 2 kom vi innanför dörren. Känns som hela semestern är förstörd när båten pajjar innan den ens börjat.
Vi har iaf en kanonbra kompis som är rätt haj på båter o grejer och som kommer hjälpa oss redan imorgon. Så vi håller tummarna på att det inte är något större fel på båten!

Så för min del imorgon blir det väl att gå ner till badstranden igen, även fast jag inte gillar det. Vill ju helst åka ut på sjön! Men men..

Puss o God natt

Inga kommentarer: