fredag 14 maj 2010

Åkte hem till mamma och pappa i onsdags efter att jag skjutsat grabbarna till värtahamnen.
Hugo fick leka av sig ordentligt på de stora ytorna och han fick även bada i stora badkaret.
Tror lillkillen har flera tänder på gång eftersom han är gnällig emellanåt och är galet lös i magen. Har bytt blöja i badkaret flera gånger idag. Stackars liten!
Tog en promenad på dan idag. Fick flash backs gå vi gick förbi vägen som vi alltid gick då jag skulle till lekis.
Den här vägen knatade man alltid när man skulle hem från skolan. Oj vad lång den kändes vissa dagar. På den här vägen har man på väg hem haft både löv och snöbollskrig och även pallat äpplen.Gamla långbrodal heter grundskolan som jag gick i, även kallad kråkslottet.
Min farfar har också gått i den skolan.
Hugo är grym på att krypa i trappor. Flera gånger idag hemma hos mamma o pappa har han krypit fram till trappen och tagit sig hela vägen upp!

1 kommentar:

Lina - Mamma till ängeln Emilia & Bönan i magen sa...

Jo då det rullar på.
Inte långt kvar nu så, börjar väl förbereda smått.
Jimmy är hemma med mig då han fick problem på jobbet, hemma med lön ska väl tilläggas så, han får god tid med bebisen vilket känns bra! =)
Det händer inte direkt mycket här hemma då jag är helt slut. Försöker väl aktivera mig och leka med katten haha men, ut går jag inte. Allting blir ju så himla segt. Känns bra att vara över Emilias vecka också. En helt ny "värld" har väl öppnat sig och jag har inget att tänka tillbaka på när det gäller graviditetsveckor osv, det är skönt! Luddigt men, äh.

Åh det där med tänder .. usch!
Han har ju blivit stor kille nu, såg ett kort :)
Tiden går snabbt va?
Kram!