lördag 17 april 2010

Har varit på så dåligt humör idag att jag mår dåligt av att tänka på det!
Usch, delar av den här dan tar vi och glömmer!
Jag och Hugo åkte till haninge på förmiddagen. Kikade i affärer (hittade doppresenter) innan vi stannade till i mammas butik. Vi avlastade varandra. Hon gick en promenad med Hugo och jag höll ställningarna i butiken.
Det är egentligen mest småsaker som irriterat mig idag, kanske berott på en natt med lite sömn. Hugo kryper mest omkring på golvet i butiken och river ner saker, så det är bara att passa, hela tiden. Nästa stund vill han bli buren och när han blivit buren 2min börjar han slingra sig, vrida sig och försöka komma ur mitt grepp runt honom. När jag då sätter ner honom blir han ledsen.
Hoppas han kan börja gå lite snart. Min kropp orkar inte kånka på 10kilo bebis halva dagarna.

Här har vi en av våra bra stunder idag. Utanför butiken finns 2st bebisgungor som vi var tvungna att prova. Hugo verkligen tjöt av lycka! Då blir mamma lika lycklig!
Sov dåligt inatt, varit trött halva dan och nu så här lagom till läggdags är jag inte alls trött. Why?

3 kommentarer:

Storasyster sa...

Nu tar du och ser till att söta systersonen får en helg med sin far och sen packar du en väska och kommer hit! Bada skumbad låter väl najs? Så kan jag tända ljus åt dig och så kan du få ett glas viiiiiiiiin! ♥

Frida sa...

det låter ju riktgt bra!! Dock jobbar barnets far typ varje helg så det blir nog svårt. Men om jag övertalar dig o Lasse kanske ni kan ta hand om lillman. =)

IVF-Karusell sa...

Barnets far kanske kan inte jobba en av helgerna så att du får lite avlastning!
Kram!