fredag 26 mars 2010

Varför kan Hugo inte sova gott på nätterna?
Sover han för mycket på dagen, kryper det i benen eller drömmer han?
Igår kväll somnade han vad halv, kvart i 8. Vid 10 vaknar han första gången, jag har då hunnit ligga en kvart i sängen. Efter att jag gett honom tutten kom han fort till ro igen och jag kunde lägga ner honom.
Kvart i 12 vaknade han andra gången. Försökte då lägga ner honom och gunga sängen. Funka inte. Satte mig i soffan och amma tills han somnade om. Halv ett var det dags igen, försökte lägga ner honom och gunga honom till ro, han ställer sig upp direkt. Eftersom min rygg är slut orkar jag inte stå med Hugo i famnen och gunga till han somnar,så jag fick be Marcus.
Den gången sov han till halv 3 och då fick han skrika en stund innan jag tog upp honom. Försökte en stund att få honom att somna om, bad Marcus än en gång att hjälpa till men han sa att han redan varit uppe en gång i natt... Satte mig i soffan igen och ammade tills han somnade, men vaknade dock igen när jag la honom i sängen. Lät han stå och skrika en stund innan jag tog upp honom i sängen och lät han ligga o snutta. Då blir Hugo pigg. Kryper runt i sängen och pratar glatt i nästan en timme innan han somnar på rygg mellan mig och Marcus.
Kl 7 var det dags att vakna igen, denna gång gick vi upp. Precis ätit frulle nu, gröt och mackor.
Kan väl tro att Hugo vill sova om en halv timme,timme.

Ha en bra dag!

3 kommentarer:

mikaela sa...

hej vad jobbig natt ni haft stackre=(
jag vill bara säga att jag bytt blogg=)

Kramar

Frida sa...

Mikaela - vilken är den nyabloggadressen?

mikaela sa...

jag glömde skriva in det=/