måndag 1 mars 2010

Å så ont det gör i mitt mamma hjärta.
Igår kväll stod jag ute och rotade i frysen, Marcus var i köket och Hugo på golvet i vrummet. Plötslig hör vi båda hur Hugo börjar gråta och vi rusar genast fram. Stackars liten har då bränt 4 av sina fingrar på kaminen. Så dålig man känner sig som mamma!
Förhoppningsvis var det första och sista gången han satte handen på kaminen.
Spolade massa kallvatten på handen och lät honom sitta en stund med kall handduk runt handen. Kaminen var inte tokvarm men tillräckligt för att ge Hugo små blåsor på fingrarna.
Min lille älskling, han var så ledsen!
Han verkade inte ha ont så länge. Bara en liten stund efter kröp han omkring på golvet och lekte med sina leksaker.

4 kommentarer:

Lasse sa...

Aj aj aj. Stackars Hugo. Men som du skrev så var det nog både första och sista gången han satte händerna där. Svårt att gardera sig mot sådant. Han kommer att göra illa sig fler gånger på andra sätt. Så någon dålig mamma är du inte.

Syster sa...

Lillgubben då, usch så ont det måste ha gjort! Men som sagt, han lekte ju strax därefter så det var nog inte så farligt tyckte han nog själv. Han kanske blev rädd också, när det plötsligt blir varmt sådär. Hoppas det var första & sista gången han gjorde så bara.
Säger som Lasse, inte är du en dålig mamma. Barn gör sig illa mellanåt, svårt att förhindra.
Puss älskad syster!

annacarin sa...

Skrutten då! En olycka händer så lätt. Du får pussa på de små fingrarna från faster <3

mikaela sa...

stackars er båda=( du är ingen dålig mor även fast de känns så. Han kommer nog inte röra där någo mer men försöka att hitta ett skydd dit.
Kramar på dig