tisdag 9 februari 2010

Jag behöver komma ut och röra på mig. Gravidkilona är borta och jag har absolut inga kilon förmycket, snarare tvärtom så det är inte därför jag vill röra på mig. Det är för att jag mår bättre, jag blir piggare, gladare och sover bättre.
Nu när Hugo trivs bättre i barnvagnen kanske jag kan ut och gå lite längre promenader, hittills har jag endast kunnat gå när han sovit eftersom jag inte ville ha ett skrikande barn i vagnen. Dock är jag lite för bekväm och lat för att orka traska i snön + att det är jättesvårt att komma upp för vår branta backe med barnvagn. Tog en liten promenad i haninge i söndags och det gör jag helst inte om, det gick ju knappt att ta sig fram på trottoaren.

Funderar på att börja gymma eller simma. Frågan är bara hur och när. Närmaste gym och simmhall ligger 20 min hemifrån. Orkar jag, efter att Marcus kommit hem dra iväg och träna? Då vill man ju äta middag och umgås. Helst skulle jag vilja slå ihjäl lite tid mitt på dagen och åka och träna men hur gör jag med Hugo. Ska jag gymma kanske han kan sitta på golvet och roa sig med leksaker och duscha får jag göra hemma. Simma kan jag inte göra när Hugo är med.
Såg annars att man kunde beställa en skiva med boxaerobics. Då kan jag träna hemma, frågan är då hur ofta jag skulle göra det? Har jag den disciplinen.

2 kommentarer:

Syster sa...

Du får köpa Wiii och spela med det, bra träning! :)

Lasse sa...

Du bor ju i skärgården. Bara att hugga upp en ränna i isen så kan du ju simma på dagen. Torrdräkt rekomenderas dock under den här årstiden. :)