torsdag 4 februari 2010

God afton!
Har inte varit hemma sen i tisdags. Varit hos mamma och pappa. Även träffat Marcus föräldrar och lillasyster. Skulle egentligen åkt hem igår men eftersom det snöade och blåste stannade jag kvar en natt till.
Jag, Hugo och mamma hade en heldag igår. Åkte till värmdö och fyndade på brisak. Blev sen massa pyssel när vi kom hem. Jag och Hugo hann även med ett bad tillsammans innan det var dags att hoppa i säng.
När man inte varit hemma på ett tag har man helt plötsligt en massa att göra när man kommer hem. Ikea påsen som inhandlades i söndags är ännu inte uppackad. Låg ett paket i lådan med 146 bilder som ska in i album. Min väska har jag inte hunnit packa upp. Marcus har (inte en dag för sent) sänkt Hugos säng ikväll, även meckat med bilen som ska ombesiktigas. Det finns en hög med papper som ska bokföras, tvätt som ska tvättas och tvätt som ska vikas.

Imorgon ska jag upp till ungdomsgården igen och Marcus och Hugo ska ha fredagsmys.
Ska försöka komma ut lite på dan imorgon och vädret är ok.

God natt!

3 kommentarer:

Pernilla- 20 år och mamma sa...

Nej jag förstår inte varför dem inte plockar upp efter sig, vi eller iaf jag orkar inte att gå och plocka upp efter dem också.. :/ Kram

Storasyster sa...

De har något mellan benen som tar emot när de böjer sig ner för o plocka upp nåt ;-)

Mikaela sa...

Jo jag hoppas oxå på att få barnvakt.
Skönt att kunna åka bort så där i veckan, men de är inte alltid kul att komma hem och behöva städa=( Hoppas att du får hjälp med de och hälsa marcus: "krya på dig" ha de bra Kram