tisdag 29 december 2009

Fint väder idag. Kallt men fint. Knastrar under fötterna och man går lixom ovanpå snön. Jag och Hugo passade på att gå ut en stund på eftermiddagen när solen sken och tog en sväng i pulkan. Jag tror han gillar det, iaf en liten stund.
Han fick även tillfälle att använda overallen och mössan han fick i julklapp.
Utvecklingen går framåt och Hugo börjar bli en stor kille. =)
Lägger man ner honom på golvet nu ligger han inte still länge. För bara 3-4 veckor sedan blev han förbannad när han blev lagd på golvet, nu trivs han riktigt bra. Han ligger och sparkar på babygymmet samtidigt som han har en leksak i handen. Han vänder sig och sträcker sig efter leksaker bredvid honom och helt plötsligt har han vänt från rygg till mage. Väl på mage ligger han sällan still. Ena stunden ligger huvudet åt ena hållet, nästan stund ligger huvudet där fötterna låg. Backar gör han riktigt bra. Kul att se när han ålar omkring på golvet. Inte långt kvar till krypandet nu.
Äter som en häst gör han oxå, fast det kanske han ska. Jag ammar honom fortfarande ganska så ofta men man märker att han inte blir riktigt mätt av det. Till lunch får han en portion med pure, än så länge har det bara blivit rotfruktspure (dags att byta smak). Till middag får han en portion med gröt. Däremellan ammar jag, + att han får frukt och majskrokar.
Älsklingskillen. Tiden går så galet fort!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag säger bara; GULLUNGE!!!!!! Vi längtar efter dig!!!!! Puss puss! Från
Mormor,Morfar och Morbror.

Pernilla- 19 år och mamma sa...

Gud vad söt han är och vad han har växt! :) Hoppas att allt är bra, gott nytt år på er.