tisdag 17 november 2009

Tillbringade gårdagen tillsammans med Hugo och en tjejkompis.
Tittade runt i skärholmen centrum och Ikea innan vi åkte hem till mina föräldrar och åt middag. Jag och Hugo sov kvar. Lika bra att passa på när man är där. Mamma o pappa blir så glada när de får umgås med barn och barnbarn.
Hade bilen fullpackad med saker när vi åkte hem idag. Barnvagn, både sitt och liggdel, tapetbord, lillebrors gamla hokuspokus stol som Hugo ska låna, kartonger med saker från farmor och farfar, påse från Ikea och väskan med sovaöver grejjer.

Skönt att vara hemma till rutinerna igen, även fast jag tycker det är jättemysigt att vara hemma hos mamma o pappa. Hugo vägrade att sova igår kväll. Kvart över 1 gav jag upp och la mig med honom i sängen för att amma, då lyckas han komma till ro och somna.
Han gick mig lite på nerverna idag då han skrek. Varför inte bara somna när man är trött, måste man skrika? Jag måste lära mig att ta det lugnt när han skriker men det är svårt. Man blir frustrerad. Vill ju inte att han ska skrika och vara ledsen.

Grabbarna gick o la sig för en timme sen, dags för mig oxå. Det är ju en dag imorgon oxå. Ska hitta plats för alla saker jag fått med mig hem. Skulle behöva röja uppe i lillstugan igen, det blir bara mer och mer grejer där konstigt nog.

God natt!
Puss o kram

2 kommentarer:

Pernilla. 19 år och mamma sa...

Hur långt har ni dit? Det är bara bra med oss, med er också? :) Kram

Pernilla. 19 år och mamma sa...

Jaha ja då är det en bit och åka, ja något sånt är det nog. Kram