torsdag 22 oktober 2009

Aaa det är så otroligt häftig med barn. I söndags blev prinsen hela 4 månader. Vart tog tiden vägen? Känns ju fortfarande som igår vi åkte in till förlossning. 4 månader sen jag var gravid. Något jag både minns och saknar. Kan vara gravid många gånger till. Har samtidigt glömt krämporna man hade. Blir påmind när jag prata med min gravida syster. Sura uppstötningar, kramp i benen och fruktansvärd foglossning, allt är nästan glömt.
Är så glad att jag troligtvis inom 2 veckor kommer bli moster, att min syster ska få uppleva detta häftiga som att föda barn. Jag hoppas för allt i världen att det går bra eftersom det kanske blir både första och sista förlossningen hon är med om. Går inte att beskriva hur underbart det är!

Hugo har fått smaka på potatismos 3 dagar i rad. Inga direkta framsteg. Däremot rullade han från mage till rygg för första gången.
Hade honom på fårfällen på golvet, filmade när han låg på rygg. Tänkte även jag skulle få med när han låg på mage. La ner kameran för att vända på honom, lägger mig själv på mage mittemot och tar upp kameran och börjar filma, precis då, helt plötsligt rullar han till rygg. Å så stolt jag blev som mamma. Tidigare har han inte ens försökt vända sig och nu gjorde han det 4 gånger på rad. Aa så glad jag blev.

Jo, mammaträffen i onsdags var riktigt lyckad. 3 mammor med barn var vi, 3st som inte kunde. Hittade ett café där vi fick plats. Pratade en massa medans vi fikade. Även Hugo var nöjd.
Blir nog snart en träff igen. Jättekul att få komma ut och träffa andra mammor med barn i samma ålder.

Ha en bra kväll!

Inga kommentarer: