lördag 5 september 2009

Har ärligt talat haft en as tråkig dag.
Det enda som varit roligt är när Hugo varit vaken.
Så mysigt att ligga brevid varandra och prata. Inte för att Hugo är så värst pratglad med det är underbart att höra de små ljuden, skratten och jollrandet som han ger ifrån sig. O så söt han e sen då. Världens underbaraste! Älskar såå mycket!

Marcus har under förmiddagen varit på arbetsdag här i föreningen. Han har sedan hjälpt Stefan med upptagning av båt, han har fixat tak över veden och hjälpt mig med hojjen.
Så jag och Hugo har varit ensamma hela dagen. Fick 3½ timme tillsammans innan Marcus somnade på soffan.
Så nu är det som vanligt, Marcus sovandes på ena soffan, Hugo på den andra. Och här sitter jag och kollar på gamla vhs filmer jag lånat av mamma o pappa.
Undrar vad vi gör imorgon. Marcus skulle troligen ut och jaga. Jag och Hugo går väl ut o går en sväng. Kanske Marcus kan vara hemma en stund så jag får ut och lufta motorcykeln. Men det är ju så mycket annat som ska fixat jämt.

Hunnit städa lite idag medan Hugo sovit. Skurat i alla hörn i badrummet. Och dammsugit i, under, på och bakom allt i hallen.

Puss o Kram

1 kommentar:

IVF-Karusell sa...

Hihi, nä precis! Våra kroppar är väldigt olika, det skiljer ju ett antal kilon, så bebisen lägger sig säkert på olika sätt.
Jag tror fortfarande på en pojke :-)