fredag 12 juni 2009

Oj vad det rör sig i magen nu för tiden. H*n tar lång sovmorgon (nästan så man blir orolig) Sover nog nästan hela nätterna. Eller så är det jag som sover så hårt att jag inget känner. Så hoppas h*n har dessa rutiner när h*n kommer ut. Rör sig även väldigt långt ner, mer än förr. Känns som man har en hand vid ljumsken typ. Man sitter gärna bakåtlutad när man sitter, känns som man ska mosa pyret annars..
Haft galet ont i fogarna några nätter nu. Gnäller och jämrar mig så fort jag måste gå upp och kissa. Helt galet att det ska göra ont, och just där...
Tycker faktist Pyret kan ta och komma ut nu. Går ju ändå in i V.39 imorgon..

Tog en tur till mamma och pappa igår. Mamma hjälpte mig med korgen som pyret ska sova i första tiden. Köpte tyg och klädde med och tyg till madrassen. Blev sååå söt!

Kikade även igenom våra gamla barnkläder. Det mesta är ju rosa så det var inte mycket jag tog med hem eftersom vi inte vet vad det blir.
Hittade en body som jag hade när jag var liten. Syrran du får den efter mig! =)

Passade även på att äta middag tillsammans med Kattis i farsta centrum innan jag åkte hem.

Marcus hade pysslat med båten på kvällen så när jag kom hem låg hans lilla snipa brevid garaget. Halva Fam Schöfl var oxå här och tittade på båten. Lättare för Marcus att fixa med båten nu när det ligger här hemma. Bara han inte glömmer allt annat som måste göras.. Typ rita hus och sånt..... =/

Sparkar till ibland så det känns som att det ska gå hål på magen.. =/

Ikväll blir det att röjja efter maten. SRV kommer ut till ön imorrn och tar emot skräp som man lyckats samla på sig. Så vi ska samla ihop en hög.. Skit har man ju allti konstigt nog.
Det blir Marcus jobb imorgon (pappa kanske får hjälpa till) medan jag och mamma står på loppis och säljer lite av skräpet som kan va av värde. =)

Puss o Kram

1 kommentar:

Pernilla sa...

Okej, men då är det som mig ungefär då.
Är inte alls nervös inför förlossningen, bara på hur det ska börja osv.. Oj 8 mil det är en bra bit, vi har kanske 20 minuter hemifrån kanske 15 är inte säker..
Nej det är det inte och skönt är det! :)
Kram