torsdag 4 juni 2009

Hej!
Orkar egentligen inte skriva.. Gick upp vid 10 idag. Åt frukost, tittade på tv. Plockade lite o fixa. La mig i sängen lite efter 12.. Vaknade igen kl 2. Kännt mig så trött i kroppen idag. Inte haft någon ork alls. Tog iaf tag i tvätten och disken. Bakade lite kakor oxå till söndag. Marcus la sig på soffan och sov en timme när han kom hem. Han har väl jobbat hårt i veckan. Jag gjorde pannkakor till middag.. Ångrar lite att man tryckte i sig så många. Finns lixom inte plats för både pannkakor och Pyret... Nu känns det som magen ska spricka.
Har en massa saker här hemma som jag vill göra, men orken är fortfarande borta.. Hoppas jag hittar den snart. Om det ändå visades något bra på tv hade man ju kunnat bänka sig i soffan... Usch..
Imorgon blir det Mvc. Hoppas fortfarande att allt är ba med oss båda. Mycket möjligt att mitt hb har sjunkigt med tanke på att jag är så slö och trött.. Får dricka lite nyponsoppa ikväll. =) Åker nog ner till nynäs lite tidigare så hinner man strosa lite. Finns ju inte så mycke affärer men men.. Imorgon eftermiddag ska vi på stundenmottagning här ute på ön. Ska bli kul! Hoppas regnet håller sig borta!
Ha en bra kväll! Hoppas ni är bättre än mig på att ta det lugnt!
Puss o Kram

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej vem e det som ni ska på studentmottaging hos? bra blogg!