onsdag 3 juni 2009

God Afton!
Hur har din dag varit?
Jag har inte haft såå ont idag. =)
Började dagen med 2 äggmackor och en Harry Potter film. Vad gjorde jag sen? Man blir väldigt lat av att vara hemma. Utrotade dammråttor, något man skulle kunna göra varje dag. Håller på att pyssla ihop ett tidningställ som jag tänkte sätta upp i badrummet, lite less på Marcus alla tidningar som ligger o dräller överallt, så de fick lite grundfärg på sig idag, väntar nu på att Marcus ska skruva ihop det. Målat våran öppna spis. Blev inte gjort under renoveringen.. Har diskat och plockat i köket. Kikat i receptböckerna efter nåt gott och baka till babyshowern. När det slutade regna gick jag ut med soporna och kollade bravlådan. Har nu lyckats samla på mig en stor hög med papper som ska bokföras.. Kanske orkar ta tag i det imorgon.
Skulle egentligen åkt ålansbåt imorgon med svärmor och svägerska. Hoppar över det eftersom det ska bli så regningt och blåsigt. Blir ju lite lättare åksjuk numera så det är ju ingen höjdare om man ska bli sjösjuk..
Fick just klart för mig hur webkameran som sitter inbyggd i min laptop fungerar.. Har väl haft datorn över ett halvår, men aldrig behövt kameran.
Så det blev en bild på kulan, fotbollen, medecinbollen.. Eller pyrets boende =)

Nu skiner ju solen. Vore fint om den kunde göra det till helgen oxå. Ska ju påstudentmottagning på fredag och ha babyshower på söndag. Blir så tråkigt om det regnar. Nästa helg är det loppis nere på sjökrogen. Bokade 2 bord idag. Ett till mig, ett till mamma. =)Väldigt livat i magen nu förtiden. Känns nästan som h*n försöker brotta sig ut! Både mysigt och lite jobbigt eftersom det gör lite ont efter en stund då h*n nött på ett o samma ställe.

Marcus jobbar ikväll. När han kommer hem ska vi äta ostkaka a la Frida (gjort själv) med grädde och sylt. *mums*

Ha en bra kväll! Puss o Kram Y

Inga kommentarer: